mizz's FotoPage

By: mizz leenn

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  [1]  2  3  4  >  >>]    [Archive]
Monday, 16-Mar-2009 20:50 Email | Share | | Bookmark
cuti end 2008, welcome cuti 2009

me dec 2008
me feb 2009
cardiff dec 2008
View all 4 photos...


Saturday, 3-Jan-2009 15:05 Email | Share | | Bookmark
percutian hujung 2008 lagiiii

tertarik dengan pokok-pokok merah dibelakang tuuu.........
sibuk bergambar bersama zura....
sibukkkkk.....nk tengok gak....
View all 13 photos...
Thanks to zura and husband utk semur kemudahan dan pertolongan yang dihulur...........credit utk liyana bagi gambar yang ada since gamba from camera sendiri masih problem nak transfer.........


Thursday, 1-Jan-2009 23:24 Email | Share | | Bookmark
Salam Maal Hijrah and Salam 2009

Bath City
Depan Roman Bath
sampai jer, gamba dulu
View all 12 photos...
Belum terlambat untuk mengucapkan Salam Maal Hijrah dan Salam 2009. Penghujung 2008 sempat meluaskan pemandangan ke area wales. even lebih ke factory outlet but from positive point atleast cover something yang lain. Few gambar di bath untuk share cz byk tk leh transfer. btw credit to iftida for photo.


Tuesday, 22-Jul-2008 18:01 Email | Share | | Bookmark
30 June ~ 7 July 2008

KLIA Airport
Perjalanan from Glasgow Airport ke Dundee
From Glasgow to Dundee
View all 18 photos...
Akhirnya sampai juga bonda ku bersama kakak dan adik......perjalanan yang memang jauh...Malaysia - Dubai - Glasgow - Dundee. Singkat jer lawatan dari Malaysia nie. Tapi cukup untuk membuat hati seorang ibu tenang dan gembira dengan kehidupan si anak.

Perjalanan jauh memenatkan. tapi seboleh mungkin cuba untuk membawa meninjau bumi scotland. Dengan masa yang terhad, kami memilih untuk percutian yang berkualiti dari kuantiti. Jadi, kami bergerak pada keselesaan kami. Bagaimanapun, sampai juga lah kata orang 4 dari 6 tempat menarik di Scotland - Glasgow, Edinburgh, Stirling and Dundee semestinya. Tinjau jugalah sempadan Scotland-England: Newcastle.

Seronok memang seronok. tapi tulah masa. Dan aku plak jadi macam lupa diri sekejap. Tak sedar diri la jugak kerana family datang. Bahaya tul kan.....hopefully, mereka boleh datang lagi.............

(next, bila dah dapat kete..... )


Saturday, 26-Apr-2008 09:24 Email | Share | | Bookmark
~~Part 11 - CuTi-CuTi UK~~

ciptaan Ilahi
 
kagum dengan mereka
View all 19 photos...
Entry kali nie memang hanya untuk memperkenalkan tetamu yang memukau hati............

Banyak lagi gamba lain, tapi suka untuk melihat gambar ini...............walau dalam kesejukan, mereka tetap indah di mata............

tak tahu nama nya...begitu cetik la pengetahuan...tapi dengar-dengat flamingo...entah la betul tak....yang tengelam timbul tu...kalau melayu ...itik nila kot...

last melihat anjing yang sibuk menolong membuat snowman.....(menolong ker mengacau...), end si kecil yang sibuk ajak kawan-kawan bermain....tapi akhirnya tinggal sendiri kembali..............

pemandangan masa nie cantik sangat.........mengamit hati melihat kitaran kehidupan ini...............


[<<  <  [1]  2  3  4  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net